На Львівщині посеред дороги здетонувала вибухівка

На Львівщині посеред дороги здетонувала вибухівка
Поблизу Львова в селі Бартатів на місці події внаслідок розриву невідомого пристрою пошкоджено автомобіль, що у той момент проїжджав повз.Він належить 40-річному місцевому мешканцю, як повідомляє по

Поблизу Львова в селі Бартатів на місці події внаслідок розриву невідомого пристрою пошкоджено автомобіль, що у той момент проїжджав повз.

Він належить 40-річному місцевому мешканцю, як повідомляє поліція Львівської області.

Обійшлося без потерпілих.

Правоохоронні органи зараз працюють зі свідками, щоб встановити осіб, причетних до підриву.

Поліцейські вже відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства. Винним загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 152 позитивних аналізів отримали за минулу добу, з них з нових проб – 115. За оперативними даними, обласні лабораторні центри провели 1162 ПЛР-тести.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Криклій: аеропорт «Львів» ближчим часом у концесію не віддадуть
За словами міністра інфраструктури, зараз авіація перебуває в скрутному становищі. Тож кращих інвесторів не знайдуть.
Скандал довкола магазину у Львові: комунальники без попередження почали демонтовувати споруду (відео) Скандал довкола магазину у Львові: комунальники без попередження почали демонтовувати споруду (відео)
Працівники розповідають, що до них прийшли представники комунального підприємства й почали розбирати споруду не показавши при цьому відповідних документів.
Керівницю ЛКП «Лев» відсторонили від виконання службових обов’язків Керівницю ЛКП «Лев» відсторонили від виконання службових обов’язків
Через скандал довкола собак, яких приспали у ЛКП «Лев», керівницю закладу відсторонили від виконання службових обов’язків. Також у поліції порушили кримінальну справу
Loading...
Load next