На Львівщині силовики викрили групу митників-корупціонерів

На Львівщині силовики викрили групу митників-корупціонерів
Службовці налагодили незаконну схему ввезення автомобілів у нашу країну. Оборудку організували працівники митного поста «Городок» спільно з брокерами.

Службовці налагодили незаконну схему ввезення автомобілів у нашу країну. Оборудку організували працівники митного поста «Городок» спільно з брокерами.

Співробітники СБУ кілька місяців документували їхню протиправну діяльність.

Зокрема, впіймали їх на хабарі в 410 тисяч гривень. За цю суму працівники митниці умисно фальсифікували оформлення імпортованої продукції. У документах вони вказували, що на територію України ввозять не вантажні автомобілі, а агрегатні частини.

За попередніми даними, такі дії завдали державі збитків на майже 94 мільйони гривень.

Силовики вже провели 19 обшуків у офісах та домівках організатора і фігурантів провадження. Там виявили різноманітну документацію та великі суми грошей.

"У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем), ч. 1 ст. 366 (службове підроблення), ч. 3 ст. 27 (співучасть у злочині), ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків) Кримінального кодексу України, митнику - організатору групи - повідомлено про підозру, готується оголошення підозри у вчиненні злочину іншим встановленим фігурантам справи", - зазначається в управлінні Служби безпеки України у Львівській області.

Слідчі дії наразі тривають.

Нагадаємо, що у львівський аеропорт прибула група хасидів. Вони прилетіли з Лондона рейсом авіакомпанії Ryanair у п’ятницю, 28 серпня.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Трагічна пожежа у Львові: у центрі міста внаслідок займання загинула 71-річна жінка (відео) Трагічна пожежа у Львові: у центрі міста внаслідок займання загинула 71-річна жінка (відео)
У кімнаті, де виникла пожежа, рятувальники виявили загиблу жінку – 71-річну власницю квартири.
ЯК ВІДКРИТИ та розвивати БІЗНЕС під час війни ЯК ВІДКРИТИ та розвивати БІЗНЕС під час війни
Впродовж півтора року Львівський Обласний Центр Зайнятості надав мікрогрантів на суму понад 400 млн гривень
Loading...
Load next