На Львівщині пройшов Кубок України з гірськолижного спорту

На Львівщині пройшов Кубок України з гірськолижного спорту
Завдання учасників - якнайшвидше перетнути усі ворота. На горі Тростян це завдання ускладнюється через крутість схилу."Технічних помилок ця гора не прощає. Таких складних трас в Україні небагато.

Завдання учасників - якнайшвидше перетнути усі ворота. На горі Тростян це завдання ускладнюється через крутість схилу.

"Технічних помилок ця гора не прощає. Таких складних трас в Україні небагато. Є свої нюанси на інших гірськолижних курортах. Але все-таки Тростян - найважча, я вважаю", - розповів у коментарі ПравдаТУТ Львів президент федерації лижного спорту Львівської області Юрій Стрижик.

У Кубку України беруть участь 140 спортсменів із Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Київської та Полтавської областей.

Ілля Кірбатов - член юнацької збірної України із гірськолижного спорту. За 4 дні має золото і срібло в гіганті й такий же результат у спеціальному слаломі.

Останній - його основна дисципліна, тому сподівався, що візьме 2 золота. Кубок України для нього підготовка до наступних стартів.

Через кілька днів на Красії буде чемпіонат України, але основні змагання на Іллю чекають у середині березня. Там він має виступити якнайкраще, щоб залишитись у складі національної збірної.

https://www.youtube.com/watch?v=UoxwuliCeyI

Нагадаємо, що 12 борців Львівщини готуються до міжнародного турніру.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Львові спекли найдовшу піцу в Україні: піцейоли приготували страву довжиною в 36 метрів (відео) У Львові спекли найдовшу піцу в Україні: піцейоли приготували страву довжиною в 36 метрів (відео)
. Цими вихідними під час фестивалю на Сихові львівські піцайоли приготували одну з найвідоміших італійських страв довжиною 36 метрів. Так вони встановили рекорд України.
Зіткнення з автопоїздом у селі Тухолька: пасажир мікроавтобуса загинув Зіткнення з автопоїздом у селі Тухолька: пасажир мікроавтобуса загинув
Унаслідок ДТП у селі Тухолька Стрийського району загинув 57-річний пасажир мікроавтобуса
Кордон онлайн: новий проект про реалії служби 7 прикордонного Карпатського загону Кордон онлайн: новий проект про реалії служби 7 прикордонного Карпатського загону
Вже цього вівторка на каналі " Правда тут Львів" стартує довгоочікуваний проєкт про реалії служби 7 прикордонного Карпатського загону
Loading...
Load next