Водій львівської маршрутки, який збив насмерть людину, буде за ґратами 4,5 роки

Водій львівської маршрутки, який збив насмерть людину, буде за ґратами 4,5 роки
Залізничний районний суд Львова визнав його винним у вчиненні смертельної аварії. Також винуватця позбавили водійських прав на 3 роки.

Як зазначається у вироку суду, ДТП трапилась 15 серпня 2017 року на вул. Виговського біля ТВК «Південний» приблизно о 22:20.

Водій маршрутки БАЗ, що курсувала за маршрутом №45, збив 23-річного пішохода. Хлопець переходив дорогу поза пішохідним переходом.

Внаслідок отриманих травм він помер на місці інциденту.

Згідно з показами свідків, хлопець йшов у напрямку пішохідного переходу, маршрутка збила його, коли він пройшов половину дороги. Також, за їх словами, водій маршрутки перевищив швидкість.

Під час судового засідання чоловік, що був за кермом транспортного засобу, повідомив, у момент аварії у салоні не було пасажирів та не заперечував, що порушив швидкісний режим. Стверджує, що не помітив пішохода та шкодує про вчинену ДТП.

У вироку вказано, що зараз він не працює водієм.

Також батьки хлопця вимагали відшкодування у розмірі 1,7 млн грн завданої моральної шкоди через смерть сина, проте суд його відхилив.

На судовому засіданні керманича визнали винним у вчиненні аварії та засудили до 4,5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом 3 років.

Читайте також
У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото) У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото)
Львівські поліцейські розшукали водія, який керуючи автомобілем "Лада" учора, 17 травня скоїв наїзд на пішохода неподалік села Стені Яворівського району. Порушник втік із місця аварії, постраждалого внаслідок ДТП довелось госпіталізувати до лікарні із важкими травмами.
На Львівщині внаслідок ДТП водія з автівки вдалось витягнути лише рятувальникам На Львівщині внаслідок ДТП водія з автівки вдалось витягнути лише рятувальникам
У Стрийському районі внаслідок сильної аварії, лише рятувальники змогли витягнути із побитої автівки її водія.
У Львові поліція розшукує скутериста Glovo, який збив 10-річну дівчинку У Львові поліція розшукує скутериста Glovo, який збив 10-річну дівчинку
На пішохідному переході кур'єр служби доставки Glovo збив 10-річну дівчинку та втік з місця події ДТП. Поліція сьогодні, 7 травня, оголосила його у розшук.
Loading...
Load next