У Львові викрили склад контрабандних сигарет вартістю 18 млн грн (Відео)

У Львові викрили склад контрабандних сигарет вартістю 18 млн грн (Відео)
Незаконну схему збуту підробних сигарет організували декілька мешканців Львова. Вони збували контрабанду до Білорусії в обхід митних процедур.

За висновками слідчих, незаконний товар із тютюнових виробів розповсюджували у Львові та області впродовж півтора року. Однак, лише зараз вдалось викрити зловмисників. Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури. 

" Встановлено, що декілька мешканців Львова налагодили схему ввезення, а у подальшому і збуту, тютюнових виробів без марок акцизного податку та ввезених з Республіки Білорусь поза митними процедурами. Незаконною діяльністю займалися, за інформацією слідства, останні півтора року, розповсюджуючи товари у Львові та сусідніх областях ", - йдеться у повідомленні.

У ході проведених 8 обшуків у приміщеннях, де здійснювалася незаконна діяльність, правоохоронцями було вилучено близько 393-х тисяч пачок фальсифікованих тютюнових виробів іноземних та українських торгових марок.

" Вилучили близько 393 тис. пачок фальсифікованих тютюнових, орієнтовною вартістю на тіньовому ринку близько 18 млн грн, транспортний засіб, який використовували для перевезення контрафакту та чорнові записи, що свідчать про злочинну діяльність фігурантів ", - повідомляють у прокуратурі. 

Зазначимо, що під час обшуків правоохоронці також вилучили кошти, сума яких становить понад 3 мільйони гривень. На вилучені товари накладуть арешт. Розслідування проводять за частиною 1 статті 204 Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 5000 до 10000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

 

Читайте також
Львівські митники затримали поляка з великою партією контрабанди
Громадянин Польщі незаконно намагався перевести через український кордон велику партію сигарет. Контрабандиста затримали на пункті пропуску "Краківець-Корчова".
На Львівщині митники виявили 1300 пачок контрабандних сигарет
На кордоні із Польщею прикордонники Львівського загону зупинили три мікроавтобуси. Зі сховків у авто митники дістали понад 1300 пачок сигарет різних торгових марок.
Львівський суд оштрафував п'яного водія на 51 тисячу гривень Львівський суд оштрафував п'яного водія на 51 тисячу гривень
Личаківський районний суд Львова оштрафував водія, який двічі впродовж року сідав за кермо у стані алкогольного сп'яніння. За численні випадки водіння в нетверезому стані його позбавили права керувати авто на 10 років.
Loading...
Load next