У Львові пяний водій пред'явив поліцейським ковбасу замість документів

У Львові пяний водій пред'явив поліцейським ковбасу замість документів
Нетверезий водій пред'явив патрульним нарізану ковбасу замість водійського посвідчення.

У понеділок увечері, 5 квітня, патрульні зупинили п'яного водія автомобіля на вулиці Юрія Липи. Поліцейські попросили його показати водійське посвідчення, однак чоловік був настільки п'яним, що не міг відрізнити документи від "закуски". 

Після того як чоловік показав ковбасу поліцейським, він поклав її у гаманець. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівщини.

" 52-річний львів'янин заперечив, що вживав алкоголь, але пройти перевірку на тверезість відмовився як на місці за допомогою приладу Drager так і у медичному закладі. Пояснив свою відмову тим, що боїться захворіти на ковід ", - йдеться у повідомленні.

Водій отримав постанову за порушення правил дорожнього руху та протокол за частиною 1 статті 130 - Керування транспортним засобом в стані сп'яніння.

Читайте також
У Львові двоє чоловіків підпалили балкон багатоповерхівки У Львові двоє чоловіків підпалили балкон багатоповерхівки
Львівським правоохоронцям вдалось затримати двох порушників, які підпалили балкон багатоповерхівки на вулиці Виговського, що у Залізничному районі міста.
У львівському готелі роздавали клієнтам фальшиві наліпки про інвалідність на авто (відео) У львівському готелі роздавали клієнтам фальшиві наліпки про інвалідність на авто (відео)
Наліпки клієнтам давали для того, аби ті змогли паркуватися на місцях для водіїв з інвалідністю.
"Берлінська подушка": у Львові встановлюють нові обмежувачі для транспорту (відео) "Берлінська подушка": у Львові встановлюють нові обмежувачі для транспорту (відео)
Щоденна статистика аварій та численні смерті у ДТП. На противагу - збільшення сум штрафів та масове встановлення камер фото- і відеофіксації. Усе для того, щоб покращити ситуацію на дорогах. У місті Лева ж все частіше з’являються нові обмежувачі, як от гумова берлінська подушка.
Loading...
Load next