На Львівщині ефективно розвивають гастротуризм

На Львівщині ефективно розвивають гастротуризм
ЛОДА планує залучити до проєкту «Гастромандри Львівщиною» ще більше локальних виробників.

26 фермерських господарств в області готові до початку туристичного сезону.

В управлінні туризму та курортів і департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації планують залучити до проєкту «Гастромандри Львівщиною» ще більше локальних виробників.

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Як наголошують у департаментах, участь у цьому заході сприяє ефективним покращенням  впізнаваності бренду, лояльність клієнтів і додатковий дохід. 

Ми позиціюємо Львівську область як регіон здорового і безпечного відпочинку. Фермерські господарства пропонують туристам активності на  природі у сільській місцевості та здорову їжу. Плюс – це вигідно і для фермерів, бо є нагода збільшувати прибутки,- зазначив заступник голови Львівської ОДА Віталій Загайний.

Читайте також
Вечірня ДТП із мотоциклом: водія травмовано та ушпиталено Вечірня ДТП із мотоциклом: водія травмовано та ушпиталено
Автівка зіткнулася з мотоциклом на вул. Науковій. Водія з травмами ушпиталили
На Львівщині правоохоронці викрили наркоторговців, які продавали на території області "канабіс" (фото) На Львівщині правоохоронці викрили наркоторговців, які продавали на території області "канабіс" (фото)
Правоохоронці припинили діяльність угрупування, яке збувало наркотичні речовини на території усієї Львівської області. Зокрема однієї із "наркопродавчинь" була 32-річна мешканка Дрогобича, яка також здійснювала збут наркотичних засобів та психотропних речовин.
Loading...
Load next