Близько 60% шкіл на Львівщині готові до нового навчального року в режимі офлайн (відео)

Близько 60% шкіл на Львівщині готові до нового навчального року в режимі офлайн (відео)
Цього року в області навчатимуться близько 282 тисяч школярів.

Немає укриття – немає навчання. Близько 60% шкіл на Львівщині увійдуть до нового навчального року очно. Щодо решти закладів середньої освіти – до 1-го вересня батьки та педагогічні ради мають визначитися з форматом. Винятком є 154 обласні школи, де немає укриття. Там іншої форми окрім дистанційки – не буде.

Про це повідомив Директор департаменту освіти та науки Львівської ОВА Олег Паска. За його словами, навіть у школах, де є укриття, батьки можуть обрати для дитини онлайн-формат навчання.

Якщо в громаді є школа, яка точно буде вчитися дистанційно, тоді всіх дітей з інших шкіл, які вчаться очно, але їхні батьки обрали форму навчання дистанційну, можна спокійно підключити до цієї школи, яка буде власне проводити дистанційне навчання, — зазначив Олег Паска, директор департаменту освіти та науки Львівської обласної військової адміністрації.


Додамо, цього року у школах на Львівщині навчатимуться майже 282 тисячі дітей. І наявний відсоток учнів-ВПО, а це близько 3-ох тисяч школярів, в області практично не вплине на освітній процес.
 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Школам Львівщини рекомендують відновити очну та змішану форми навчання Школам Львівщини рекомендують відновити очну та змішану форми навчання
Зважаючи на пошкодження критичної інфраструктури області та ризики повторних ударів, освітяни рекомендують максимально продовжити навчання в теплий період року.
На Львівщині відновлять навчання у школах (відео) На Львівщині відновлять навчання у школах (відео)
Із 14 березня школи Львівщини можуть повернутися до навчання. Кожен заклад самостійно обиратиме форму освітнього процесу.
Нова школа в Братковичах (відео) Нова школа в Братковичах (відео)
Сучасний навчальний заклад будували впродовж 5 років. Розрахований на близько 180 школярів.
Loading...
Load next