Мерія Львова: ще 222 медики отримають фінансову допомогу

Мерія Львова: ще 222 медики отримають фінансову допомогу
Одні фахівці отримують по 20 тис. грн, а інші – по 10 тис. грн.

Про це інформує пресслужба Львівської міськради.

Зокрема, по 20 тис. грн отримають 179 медичних працівників Львівської МТГ, які захворіли на коронавірус.

А по 10 тис. грн - 43 медики лікарні швидкої медичної допомоги.

Загалом, від початку пандемії, міська рада надала кошти 1669 фахівцям.

З них 905 отримали допомогу по 10 тис. грн – лаборанти, лікарі, медичні сестри, молодші медичні сестри (ті, які надають допомогу хворим на коронавірус або з підозрою на цю недугу).

А також 899 отримали допомогу по 20 тис. грн – медики лікарень Львова, які заразились COVID-19. 

 

Читайте також
Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео) Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео)
З 18-го жовтня у Львові діятимуть нові обмеження. Чи впровадять у місті "червону" зону вирішуватиме державна комісія з питань ТЕБ і НС.
Туризм в умовах пандемії: кількість туристів із країн Перської затоки у Львові зростає щодня (відео) Туризм в умовах пандемії: кількість туристів із країн Перської затоки у Львові зростає щодня (відео)
Вуличками Львова дедалі частіше можна зустріти відвідувачів із за кордону. Наразі ж здебільшого це – мешканці країн Перської затоки, які приїздять до міста Лева цілими сім’ями з близько 5-10 осіб або ж групами.
Масові щеплення, ковід-сертифікати та новий штам вірусу  – 2021 рік медики охрестили «Роком вакцинації» (відео) Масові щеплення, ковід-сертифікати та новий штам вірусу – 2021 рік медики охрестили «Роком вакцинації» (відео)
Від «хвилі» до «хвилі» – додаткові ліжкомісця, регулярна зміна обмежень та обов’язкова вакцинація. Рік видався насиченим на «ковідні» новації. Торкнулися вони усіх сфер життєдіяльності львів’ян.
Loading...
Load next