З початку 2021 на дорогах Львівщини зафіксували 214 ДТП за участю п'яних водіїв

З початку 2021 на дорогах Львівщини зафіксували 214 ДТП за участю п'яних водіїв
Поліцейські склали адмінпротоколи на понад 13 тисяч водіїв.

З них 29 ДТП – з потерпілими, внаслідок яких одна особа загинула, ще 48 – були травмовані.

Поліцейські виявили та притягнули до відповідальності понад 3 тис. водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Одна з таких аварій сталась в ніч на 5 травня в одному з сіл Стрийщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, на ґрунтовій дорозі зіткнулись автомобіль Volkswagen Passat, за кермом якого 29-річний місцевий мешканець, а також ЗАЗ «Славута» під керуванням 24-річного місцевого мешканця того ж села.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали пасажирки Volkswagen Passat: 17-річну госпіталізували у реанімацію, а другу – 20-річну, після обстеження медики відпустили додому.

Фахівці встановили, що обидва водії були у стані алкогольного сп’яніння. За фактом відкрито кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування.

Читайте також
Масштабна аварія у Сокільниках: відкрили кримінальне провадження (відео) Масштабна аварія у Сокільниках: відкрили кримінальне провадження (відео)
Водій «Volkswagen» не впорався з керуванням та зіткнувся з рейсовим автобусом, внаслідок чого той виїхав на зустрічну смугу та зачепив ще 3 автомобілі.
ДТП у Львові: постраждало двоє пішоходів (відео) ДТП у Львові: постраждало двоє пішоходів (відео)
68-річну жінку та її 19-річну онучку доправили до лікарні швидкої допомоги з травмами.
ДТП на Львівщині: у селі Лозино легковик з‘їхав у кювет (відео) ДТП на Львівщині: у селі Лозино легковик з‘їхав у кювет (відео)
40-річний водій, житель Сокаля, не впорався з кермуванням легковика.
Loading...
Load next