ЗНО-2021: 31 випускник з Львівщини склав тестування з англійської мови на 200 балів

ЗНО-2021: 31 випускник з Львівщини склав тестування з англійської мови на 200 балів
Найкраще свої знання з іноземної мови продемонстрували випускники львівських шкіл. Окрім цього 3 учні набрали максимальний бал із фізики, а ще двоє - із хімії.

У Львівській області 31 учень набрав найвищі бали на зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року з англійської мови та склав тестування на максимальний бал - 200. Зокрема, найкраще здали тестування учні з Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка: п’ятеро учнів цього закладу отримали по 200 балів, повідомляє пресслужба ЛОДА. 

Результати ЗНО: 31 учень здобув по 200 балів з англійської мови. Троє учнів – з фізики, двоє учнів вибороли по 200 балів з хімії! Дякуємо учням, учителям та вітаємо!, – повідомив на своїй сторінці у Facebook директор департаменту освіти і науки ЛОДА Олег Паска.

Ще 13 двохсотбальники – це випускники львівських шкіл, а також максимальні 200 балів з іноземної мови отримали шестеро учнів, які навчались у школах Львівської області

  • Новороздільський навчально-виховний комплекс імені Володимира Труша;
  • Червоноградська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №12;
  • Золочівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 ім. Маркіяна Шашкевича;
  • Ліцей № 2 Зимноводівської сільської ради;
  • Великомостівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів;
  • Навчально-виховний комплекс "Миртюківський спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов".

Зазначимо, що щорічно мерія Львова відзначає учнів, які отримують найвищі результати під час складання ЗНО. За 200 балів абітурієнти отримують грошову винагороду у розмірі 5 тис. грн, за 400 балів – 10 тис. грн. Зокрема у 2017 році таких учнів, які отримали 200 та 400 балів, також було 31, а у 2018 році — 17.

Читайте також
На Львівщині відкрили тимчасовий міст, який обвалився навесні (фото) На Львівщині відкрили тимчасовий міст, який обвалився навесні (фото)
Міст був збудований ще у 1960 році і від того часу жодного разу його не ремонтували. Останні 5 років дорожня споруда перебувала у передаварійному стані.
Олімпійська родина: у Львові обрали найкращих спортсменів області (відео) Олімпійська родина: у Львові обрали найкращих спортсменів області (відео)
Найкращих спортсменів області обирали серед тих, хто впродовж цього та минулого років представляли Україну на міжнародній арені, виборовши першість на різноманітних змаганнях.
Надзвичайна ситуація об'єктового рівня: на Львівщині назвали ймовірну причину обвалу мосту Надзвичайна ситуація об'єктового рівня: на Львівщині назвали ймовірну причину обвалу мосту
Міст який був збудований ще у 1960 році через річку Західний Буг поблизу села Гайок у Львівській області, обвалився 3 травня. Дорожня служба жодного разу його не ремонтувала, а останні 5 років міст перебував у передаварійному стані.
Loading...
Load next