У Львові СБУ викрила на хабарі офіцера військової частини

У Львові СБУ викрила на хабарі офіцера військової частини
За 4 тисячі доларів військовий обіцяв допомогти колезі перейти на службу в інший регіон.

Працівники СБУ затримали "на гарячому" військового офіцера під час отримання 4 тис. доларів хабара. Він вимагав гроші від свого колеги, військового офіцера, за переведення його на інше місце служби. 

 

Оперативники спецслужби встановили, що зловмисник гарантував вплинути на прийняття позитивного рішення щодо переведення офіцера по службі. А саме - на посаду в інший "перспективніший" регіон. Свої «послуги» чоловік оцінив у 4 тис. доларів США, - повідомляють у СБУ. 

У СБУ зазначають, що на хабарі затримали начальника інформаційно-аналітичної групи однієї з військових частин у Львові, він займається кадровими питаннями.

Наразі тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення. Офіцеру загрожує до восьми років ув'язнення з конфіскацією майна.
 

Читайте також
"Допомагала" призовникам: у чиновниці Львівської міськради понад 8 мільйонів гривень (відео) "Допомагала" призовникам: у чиновниці Львівської міськради понад 8 мільйонів гривень (відео)
Начальниця райвідділу соцзахисту незаконно переправляла призовників за кордон. У її спільниках були працівниками медустанови
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
У Львові СБУ повідомило про підозру посадовцям "Львівгазу", які вимагали хабарі у жителів У Львові СБУ повідомило про підозру посадовцям "Львівгазу", які вимагали хабарі у жителів
Служба безпеки України у Львівській області повідомила про підозру двом посадовцям "Львівгазу", які раніше вимагали у місцевих підприємців та населення чималі суми хабарів.
Loading...
Load next