У Львові напередодні Дня фізичної культури та спорту працівники мерії провели зарядку (відео)

У Львові напередодні Дня фізичної культури та спорту працівники мерії провели зарядку (відео)
З нагоди дня фізичної культури та спорту шестиразова чемпіонка України з легкої атлетики та фіналістка чемпіонату Європи з кросу Орися Дем’янюк провела розминку для працівників мерії.

У дворику Львівської міської ради багато людей у спортивному одязі. Все тому, що учора їхній робочий день почався із зарядки, яку проводила шестиразова чемпіонка України з легкої атлетики та фіналістка чемпіонату Європи з кросу Орися Дем’янюк.

Мені дуже приємно, що люди стараються. Незважаючи на те, що вправи насправді нелегкі. Це не є лайт-зарядка - помахали руками, ногами, головою і все, - зізналась шестиразова чемпіонка України з легкої атлетики Орися Дем'янюк.

Зарядка була дуже цікава, активна, енергійна, і як по мені видно - я дуже добре попрацювала, і буде гарний результат, - розповіла працівниця Львівської міської ради Оксана Гуменецька.

Це такий шанс почати ранок бадьоро. І дуже важливо, що спорт - це такий соціальний "клей".  І це допомагає встановити зв'язки людей між собою, - зазначив директор Інституту міста Олександр Кобзарев.

 Мене сьогодні запрошували таке щодня організовувати, - додала шестиразова чемпіонка України з легкої атлетики Орися Дем'янюк.

Це вже в друге і я тішусь, що це вже традиція. Ми робимо розминку для працівників Львівської міської ради. Щоб показати - ментальне здоров'я і фізичне здоров'я - це одне сукупне ціле, - наголосив начальник Управління спорту Львівської міськради Антон Нікулін.

Саме сьогодні, у другу суботу вересня відзначають Всеукраїнський День фізичної культури та спорту. Можливо це знак, що час нарешті зайнятись спортом - почати бігати, піти в зал або просто робити щоранку зарядку. 

 

Читайте також
"За 30 років не садили скільки дерев, як цієї осені", - Сладкова про озелення у Львові (відео) "За 30 років не садили скільки дерев, як цієї осені", - Сладкова про озелення у Львові (відео)
Кожного року Львів втрачає близько 1600 дерев через їх непридатний стан. У місті багато дерев, яких висаджували ще на початку минулого століття. Проте, восени планують посадити певну кількість дерев, яка повністю покриває все, що було втрачено за весь рік. Начальниця управління екології та природних ресурсів ЛМР Олександра Сладкова також розповіла про реконструкцію парків у Львові та згадала про унікальні фруктові сади.
Третій етап реконструкції вул. Шевченка розпочнеться 1 червня Третій етап реконструкції вул. Шевченка розпочнеться 1 червня
Мова про ділянку від Ярослава Мудрого до квазікільця на Залізничній, яку ремонтуватимуть рік.
Фан-зона у Львові: де можна вболівати за українців на Олімпійських іграх в Токіо (відео) Фан-зона у Львові: де можна вболівати за українців на Олімпійських іграх в Токіо (відео)
Lviv Olympic Space - унікальний проект Відділення НОК України у Львівській області та Управління спорту ЛМР. Єдиний в Україні безкоштовний простір для перегляду Олімпіади.
Loading...
Load next