Озброєний "активіст": на Львівщині СБУ знайшла схованку з вибухівкою (відео)

Озброєний "активіст": на Львівщині СБУ знайшла схованку з вибухівкою (відео)
Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події, зокрема, звідки взявся у "громадського активіста" такий великий арсенал із зброєю.

Схованку з вибухівкою та бойовими гранатами у своєму помешканні зберігав житель Львівщини, який позиціонує себе як громадський активіст. Схрон, з якого було вилучено майже 2 кг пластиду, тротилові шашки та вибухові пристрої, знаходився на території помешкання місцевого жителя - схованка була облаштована у прибудинковій споруді приватного домоволодіння.

Про викриття порушника повідомляє пресслужба СБУ. 

СБУ виявила у Львівській області прихований арсенал з бойовими засобами ураження. Тайник знаходився на території помешкання місцевого жителя, який позиціонує себе як громадський активіст, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, під час огляду схованки правоохоронці виявили три гранати РГ-42 і Ф-1, електродетонатори, шумові гранати, понад 100 набоїв калібру 5,45 мм.

Наразі тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності та притягнення до відповідальності осіб, причетних до неї. Також оперативники з’ясовують джерела надходження засобів ураження. 

Зауважимо, що за зберігання зброї, боєприпасів та вибухівки без дозволу порушнику може загрожувати від 3 до 7 років за ґратами. Однак, за українським законодавством, людину звільняють від кримінальної відповідальності, якщо вона добровільно здала зброю правоохоронцям.

 

Читайте також
У Жовкві викрили чоловіка, що у себе вдома зберігав арсенал зброї У Жовкві викрили чоловіка, що у себе вдома зберігав арсенал зброї
Під час обшуку правоохоронці виявили автомати, пістолети, револьвери, гранати, міни та велику кількість патронів різного калібру
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next