У Львові встановлюють причини пожежі, через яку загинуло троє осіб (фото)

У Львові встановлюють причини пожежі, через яку загинуло троє осіб (фото)
За попередньою версією слідства, займання сталось внаслідок необережного поводження з вогнем.

Увечері 27 грудня сталася пожежа у квартирі одного з будинків на вулиці Сигнівка у Львові. Після локалізації пожежі у приміщенні були виявлені тіла трьох людей без ознак життя. Про це повідомляє Національна поліція Львівської області, пише "ПравдаТУТ News".

На місці події правоохоронцям вдалося з'ясувати особи двох загиблих: ними виявились мешканці квартири – 68-річна жінка та 47-річний чоловік. Особу третього загиблого правоохоронці встановлюють.

Фото: Нацполіція Львівщини

Також попередньо встановлено, що займання сталось внаслідок необережного поводження з вогнем.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) КК України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Фото: Нацполіція Львівщини

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Ретельно та неухильно дотримуйтесь правил пожежної безпеки. Не користуйтесь без потреби відкритим вогнем, не куріть у ліжку, особливо обережними будьте під час розпалювання печей та категорично забороняйте дітям гратись з вогнем, - закликає поліція Львівщини.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Трагічна пожежа у Львові: у центрі міста внаслідок займання загинула 71-річна жінка (відео) Трагічна пожежа у Львові: у центрі міста внаслідок займання загинула 71-річна жінка (відео)
У кімнаті, де виникла пожежа, рятувальники виявили загиблу жінку – 71-річну власницю квартири.
Хмари чорного диму: у Львові трапилась масштабна пожежа Хмари чорного диму: у Львові трапилась масштабна пожежа
Жителі Львова помітили величезні хмари чорного диму на Сихові у районі заводу "Іскра". Пожежникам вдалось ліквідувати займання.
У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото) У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото)
2 листопада у Львові правоохоронці затримали 33-річного водія автомобіля Infiniti QX 50, який збив 42-річного пішохода.
Loading...
Load next