"Замінування" будинку Стахіва: львівському антивакцинатору повідомлено про підозру (відео)

"Замінування" будинку Стахіва: львівському антивакцинатору повідомлено про підозру (відео)
На щастя, правоохоронці не знайшли вибухівки. Наразі вони проводять розслідування, щоб встановити особу аноніма, який повідомив про замінування.

Остапу Стахіву, львівському антивакцинатору повідомили про підозру. Під час обшуків СБУ у його квартирі, хтось анонімно повідомив про замінування всього житлового будинку. Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту ЛОДА.

Зазначимо, що Стахів мешкає в будинку, під номером 60 на вулиці Івана Франка. На цю мить правоохоронці встановлюють особу аноніма. 

На місці ймовірного замінування працювали сили та засоби ЦЗ міста Львова. Огляд приміщень та пошукові заходи завершені о 15:15, – мовиться у повідомленні.

Як вияснилось, правоохоронці не змогли знайти вибухівки.

Також біля будівлі Галицького районного суду міста Львова зібралися прихильники та противники Стахіва, пише Суспільне. Сьогодні йому мали обрати запобіжний захід, але суд оголосив перерву, після чого суддя повідомив, що обрання міри запобіжного заходу перенесли на 18 листопада.

Зауважимо, що сам Остап Стахів на суд не з'явився, його інтереси були представлені адвокатами. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Бананофікус", виливав томатний сік на депутата та викидання у смітник. Хто ж такий Остап Стахів насправді? (відео) "Бананофікус", виливав томатний сік на депутата та викидання у смітник. Хто ж такий Остап Стахів насправді? (відео)
18 листопада суд арештував Стахіва, якого звинувачують у замаху на повалення конституційного ладу в Україні.
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
Loading...
Load next