Бурхлива реакція соцмереж на візуалізацію майбутнього СІЗО у Львові (фото)

Бурхлива реакція соцмереж на візуалізацію майбутнього СІЗО у Львові (фото)
Прoєктyвaння СІЗО - нa фiнaльнoмy eтaпi, збудувати його планують зa рaхyнoк надходжень від Великого розпродажу в‘язниць.

 Сьогодні міністр юстиції Денис Малюська на своїй фейсбук-сторінці опублікував візуалізацію майбутнього проєкту нового Львівського СІЗО. Про це пише "ПравдаТУТ News".

Викладаю ілюстрації дизайну майбутнього Львівського СІЗО, проєктування якого зараз на фінальному етапі і який ми збудуємо за рахунок надходжень від Великого розпродажу в‘язниць, - повідомив Малюська.

Люди у коментарях відреагували на такий ремонт по-різному: зі скепсисом, незадоволено чи жартома.

Фото: Скриншоти під дописом Дениса Малюськи

Віра Коновал - pravdatutnews.com 

Читайте також
Садовий заборонив будівнитво на Миколайчука, яке належить братам Тістикам Садовий заборонив будівнитво на Миколайчука, яке належить братам Тістикам
На земельних ділянках, що знаходяться в кінці вулиці Миколайчука у Львові, Андрій Садовий заборонив проводити будівництво декількох житлових будинків. Зокрема там мала намір будувати компанія львівських підприємців та колишніх депутатів Ярослава і Володимира Тістиків.
Підсумки «Великого будівництва» на Львівщині (відео) Підсумки «Великого будівництва» на Львівщині (відео)
Медицина, дороги та соціальна інфраструктура – у межах державної програми на Львівщині торік завершили будівництво та реконструкцію 28 об’єктів.
Будівельний конфлікт: у Сокільниках виступають проти будівництва багатоповерхівок на вул. Успенській (відео) Будівельний конфлікт: у Сокільниках виступають проти будівництва багатоповерхівок на вул. Успенській (відео)
У Сокільниках активісти виступають проти будівництва багатоквартирних будинків на вулиці Успенській.
Loading...
Load next