Внаслідок пожежі у Львові загинуло двоє людей (фото)

Внаслідок пожежі у Львові загинуло двоє людей (фото)
Чоловіка та жінку знайшли непритомними у власній квартирі. Їм проводили необхідні реанімаційні заходи, проте врятувати їх не вдалось.

Вранці 16 грудня у Львові на вул. Кульпарківській, 64а в одній з квартир на третьому поверсі шістнадцятиповерхового житлового будинку сталася пожежа. Про це повідомляє ДСНС.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів на сходовій клітині було легке задимлення. З-під дверей квартири вибивався дим. Рятувальники, за допомогою бензоріза та ручного інструмента «лома Ге́ллігана» відчинили двері квартири.

Рятувальники знайшли в коридорі 2 осіб: жінку, (1993 року народження) та чоловіка (1994 року народження). Рятувальники винесли потерпілих, які були без свідомості, на свіже повітря та разом із працівниками поліції, допомагали медикам проводити реанімацій заходи.

Фото: ДСНС

Однак врятувати людей не вдалось.

У квартирі відкритого горіння не було, відбувалось тління дивану, що і спричинило сильне задимлення. Внаслідок пожежі було знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м та пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м., - зазначили у поліції.

Причину та обставини виникнення пожежі поки встановлюють.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Виявлено загибле подружжя: під Одесою вночі горіла п'ятиповерхівка Виявлено загибле подружжя: під Одесою вночі горіла п'ятиповерхівка
Від ДСНС залучались 4 одиниці пожежної техніки та 13 рятувальників.
Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео) Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео)
На вулиці Виговського сталось займання на другому поверсі багатоповерхівки. Через сильне задимлення з будинку евакуювали всіх мешканців, а це понад 100 людей.
На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+) На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+)
На Золочівщині в селі Черниця у власному дерев'яному будинку через пожежу загинула 87-річна жінка. Прибувши на місце події рятувальники виявили тіло власниці будинку 1933 року народження без будь-яких ознаків життя.
Loading...
Load next