"Зумисні дії невідомих осіб": фейсбук-сторінку очільника Львівської ОДА Максима Козицького заблокували

"Зумисні дії невідомих осіб": фейсбук-сторінку очільника Львівської ОДА Максима Козицького заблокували
Зазначається, що про відновлення повного контролю над усіма акаунтами Максим Козицький повідомить на своїх сторінках офіційно.

Очільник Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький повідомив, що його сторінку у фейсбук заблокували. Причиною він назвав зумисні дії невідомих осіб.

Відомо, що сторінку заблокували ще в суботу, 18 грудня.

Наразі ми спільно зі спеціалістами команди техпідтримки Facebook намагаємося відновити доступ до особистої та повний контроль над публічною сторінкою голови Львівської ОДА, — написав Козицький.

Таким чином, очільник ЛОДА повідомив, що тепер вся офіційна та вірогідна інформація буде опублікована на сайті Львівської ОДА (https://loda.gov.ua/) та офіційній сторінці Львівська обласна державна адміністрація.

Тому мешканців області просять керуватися насамперед цими джерелами.

 

Додамо, що про відновлення повного контролю над усіма акаунтами Максим Козицький повідомить на своїх сторінках офіційно.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський аеропорт посилено охороняють: усі рейси скасували Львівський аеропорт посилено охороняють: усі рейси скасували
На цей час Львівський аеропорт не атакували, він посилено охороняється.
За два дні вихідних у центрі вакцинації на "Арені Львів" вакцинували 1041 людину За два дні вихідних у центрі вакцинації на "Арені Львів" вакцинували 1041 людину
Попередньо планували щепити близько тисячі осіб. Однак протягом двох вихідних днів у центрі вакцинації в приміщенні "Арени Львів" медикам вдалось вакцинувати 1041 мешканців Львівщини, які попередньо зареєструвались у додатку "Дія".
Loading...
Load next