Яма на ямі: скільки мешканці вул. Янки Купали у Львові чекатимуть на ремонт дороги? (відео)

Яма на ямі: скільки мешканці вул. Янки Купали у Львові чекатимуть на ремонт дороги? (відео)
Мешканці вул. Янки Купали неодноразово зверталися до міської влади щодо незадовільного стану тутешньої проїжджої частини, однак ніхто не реагує.

Ожеледиця та ями. Мешканці вулиці Янки Купали, що у Шевченківському районі Львова, вже неодноразово зверталися до міської влади щодо незадовільного стану тутешньої проїжджої частини.  Розповідають, що така ситуація тут триває роками, але на їхні прохання привести тут все до належного стану, не реагують.

Весь час прориває трубу в одних тих самих місцях. Що там, що тут. І все тільки приїжджають вбивають колишки та й все ніякого ні капітального ремонту, ні залатування дир, ні разу за моє проживання тут не було. Воно так виглядає завжди. А як зійде сніг, то воно ще гірше, — бідкається Роман, місцевий мешканець. 

А ще глибокі ями пошкоджують автівки, а взимку, коли слизько, рельєф цієї дороги створює чималі проблеми для перехожих. Місцеві додають, що тут все ж необхідно провести повну реконструкцію вулиці. Переконані: банальний ямковий ремонт необхідного результату не дасть.

Фото: Ігор Шмигельський (ФБ)

 

У Шевченківській райадміністрації розповіли, що зараз ще не сформовано титульного списку з капітального ремонту вулиць, доріг та тротуарів на цей рік. Янки Купали включили у перелік об’єктів повної реконструкції, але спочатку усе має затвердити відповідна комісія. Після чого можна буде створювати проєктно-кошторисну документацію. 

Вулиця потребує капітального ремонту з облаштуванням належного водовідведення і додатковою заміною інженерних мереж «Львівводоканалу». Тобто ми знаємо про ситуацію, яка є на вулиці Янки Купали. Площа загальна там є близько 2 тис. кв.м. – 1947  кв.м., - розповів Микола Бегей, начальник відділу комунального господарства Шевченківської райадміністрації. 

За попередніми розрахунками, капітальний ремонт вулиці Янки Купали має обійтися місту у майже 5 мільйонів гривень.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Яма на ямі: мешканці двох вулиць Львова скаржаться на відсутність дорожнього покриття (відео) Яма на ямі: мешканці двох вулиць Львова скаржаться на відсутність дорожнього покриття (відео)
Львів’яни нарікають: неодноразово зверталися до міської влади з проханням відремонтувати вулиці Покутську та Ржегоржа, однак усе – безрезультатно.
Відірвані від цивілізації: на Львівщині мешканці скаржаться на стан доріг (відео) Відірвані від цивілізації: на Львівщині мешканці скаржаться на стан доріг (відео)
Бездоріжжя та практично відсутність транспортного сполучення. Здавалося б перебільшення, але ж ні, це – реалії життя жителів сіл на Львівщині. Люди намагаються достукатись до влади, однак наразі безрезультатно.
Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео) Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео)
Мешканці будинку на вулиці Мазепи, 23 скаржаться на повну відсутність благоустрою прибудинкової території. Неодноразові звернення до влади нічого не дали.
Loading...
Load next