У Львові знесуть частину ринку "Добробут" у самому центрі міста (фото)

У Львові знесуть частину ринку "Добробут" у самому центрі міста (фото)
Директор ринку пояснив, що така ситуація виникла через відсутність орендарів.

Частину львівського ринку «Добробут» вирішили знести через відсутність орендарів. Керівництво ринку у центрі Львова планує відремонтувати загальний навіс і наразі ще вирішує, як облаштувати територію, на якій тепер немає кіосків.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на "ZAXID.NET".

Про демонтажні роботи на території ринку «Добробут», що на вул. Старій в центрі Львова, повідомила дружина ексголови Львівської обласної ради Соломія Ганущин на своїй фейсбук-сторінці. На опублікованих фотографіях видно, що спецтехніка зносить будівлі на ринку.

Ще одна історія… Багато працівників тут збагатилися, багато хто втратив здоров'я (бо ж працювати на холоді – ще те випробування). Тут продавали все: від сала до норкових шуб, від справжніх брендових речей і до підробок. Хай буде краще!, – написала Соломія Ганущин.

Фото: Соломія Ганущин (Фейсбук)

Директор ринку «Добробут» Олексій Винник пояснив, що павільйони на верхній частині ринку справді зносять, оскільки вони залишились без орендарів.

Коли почалася пандемія, то орендарі поз'їжджали з приміщень. Зараз ми зачищаємо верхню частину від МАФів. Робимо це для того, щоб мати можливість відремонтувати стелю [навісу], яка протікає, – пояснив Олексій Винник.

Поки що адміністрація ринку не знає, що буде на місці знесених павільйонів. Проте, за словами Олексія Винника, друга, нижня, частина ринку працює у звичному режимі, там проведення демонтажних робіт не планують.

Нагадаємо, у Львові утворились довжелезні черги на ПЛР-тести.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото) На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото)
Двох співробітників пункту пропуску "Шегині" Галицької митниці було затримано за підозрою у систематичному хабарництві. Їм загрожує 10 років позбавлення волі.
Поліцейські прийшли робити світлоповертаючі брелоки до жовківської школи Поліцейські прийшли робити світлоповертаючі брелоки до жовківської школи
Ювенальні поліцейські прийшли робити світлоповертаючі брелоки-смайли до жовківської школи
Loading...
Load next