У Львові оголосили терміновий збір провізії на потреби армії (відео)

У Львові оголосили терміновий збір провізії на потреби армії (відео)

Час допомогти нашим захисникам: у Львові оголосили терміновий збір провізії на потреби армії:

  • каски;
  • бронежилети;
  • інше військове спорядження;
  •  медикаменти – список необхідних речей регулярно надходить напряму від воїнів.

За можливості просять все приносити в коробках. Далі речі відправляють до Авдіївки, Пісків та всього Донецького фронту. Конкретні бригади та місця не вказують з метою безпеки.

Додамо, у Львові та області працюють 7 центрів гуманітарної допомоги.

Провізію також збирають на локаціях, які можна побачити на відео нижче (0:20-0:30).

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
«Дівчата 4.5.0»: ПІДТРИМКА для дружин ЗАХИСНИКІВ у складний період «Дівчата 4.5.0»: ПІДТРИМКА для дружин ЗАХИСНИКІВ у складний період
Для дружин військовослужбовців у Львові діє ініціатива «Дівчата 4.5.0». Це дружнє ком’юніті для жінок, які зараз потребують підтримки
У Дрогобичі волонтери проєкту БУР облаштовують гуртожиток для переселенців (відео) У Дрогобичі волонтери проєкту БУР облаштовують гуртожиток для переселенців (відео)
У Дрогобичі волонтерський рух БУР облаштовує помешкання для переселенців Проживатимуть в оновленому гуртожитку матері з дітьми.
В львівському ОХМАТДИТі американські медики консультують та оперують дітей з вадами обличчя (відео) В львівському ОХМАТДИТі американські медики консультують та оперують дітей з вадами обличчя (відео)
Американські спеціалісти спільно з медиками Львівського «ОХМАТДИТу» протягом трьох днів безкоштовно консультують та оперують дітей з усієї України з найскладнішими вадами обличчя.
Loading...
Load next