Львівщина поховала ще одного Героя: попрощалися з Павлом Сбитовим, який загинув під час бойових дій

Львівщина поховала ще одного Героя: попрощалися з Павлом Сбитовим, який загинув під час бойових дій

Львівщина поховала ще одного Героя. У селі Березець попрощалися з Павлом Сбитовим, який загинув під час бойових дій на Сході України. Свою військову кар’єру почав ще з 15 років, коли вступив до ліцею Героїв Крут. Після цього закінчив академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Потім його розподілили у морську піхоту та відправили на передову.
 

То мій племінник, моя дитина. Ще як був маленький його рятувала від інтоксикації. І зараз він повністю себе віддав своїй піхоті. Він настільки любив свою справу, що він без неї не мав іншого життя. То для нього було його життя. І він ціною свого життя врятував багатьом нам життя, — розповідає тітка Павла Слава Абрамова.

Його побратими розповідають, що Павло був доброю, щирою та мужньою людиною. І додають, що завжди приходив на допомогу і для друзів не шкодував нічого. Він міг зробити чудову військову кар’єру і з часом дослужився б до генерала, - зазначають друзі Павла.
 

Зріднилися ми з ним, як познайомилися коли ще вчилися у ліцеї Героїв Крут разом. Потім в  одному взводі разом 4 роки військової академії. Ну і потім я пішов в одну частину служити, а Павло в іншу завжди підтримували тісний контакт. Завжди його батьки були мені, як рідні. Завжди коли Павло приїжджав у відпустку ми проводили разом час, зустрічалися постійно бачилися, зідзвонювалися. Завжди були у тісному контакті, — додає побратим Василь Броневич.
 

У 2018 році Павла нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. У свої 27 років чоловік вже очолював роту 503-го окремого батальйону «Борсуки».


По правді бачимо, що він сповнив місію свого життя, до кінця звершив її. Хоч прожив коротке життя, але він все бачив, бачив те, що не всім доводилося бачити. Він любив і міг влюбити. І він зробив усе для кожного з нас, — пояснює священнослужитель о. Андрій.

А за наказом Президента України Павла Сбитова посмертно нагородили званням Героя України.

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 
https://pravdatutnews.com/lviv/2022/02/19/13052-u-lvovi-prooperuvaly-divchynku-yaka-narodylasya-z-6-palchykamy-na

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото) На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото)
Воїн служив у 24- ОМБр імені Короля Данила і був мешканцем селища Добротвір. Однак, внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків на Луганщині, чоловік отримав поранення, яке було несумісним із життям.
Loading...
Load next