До львівського храму привезли копію статуї Діви Марії з Фатіми (відео)

До львівського храму привезли копію статуї Діви Марії з Фатіми (відео)
Священнослужителі розповідають, що молитва біля цієї статуї допоможе захистити Україну. Бо образ святої явився людям у Фатімі при схожих обставинах

До Львова у храм Різдва Пресвятої Богородиці привезли копію статуї Діви Марії з міста Фатіма у Португалії. Щоб прихилитися поблизу статуї Діви Марії з’їжджаються люди не тільки зі Львова, але й інших міст Західної України.

Кожен день молимося за Україну, за наших дітей. Мій син пішов воювати.

Дуже важливо постійно молитися, дякувати Богові за те, що ніч пройшла спокійно, тихо. Бо то тривожно. Я лягала й не знала чи встану. Але я віддавалася в Божі руки і він мене оберігав. Усіх людей оберігає.

Напевно зараз багато людей зрозуміли, що це актуально. Я думаю, що прийшли, щоб разом подолати усе, що у нас відбувається. Бо мужчини можуть бути на передовій захищати, а ми жінки можемо їх підтримувати й підтримувати молитвою.

Священнослужителі розповідають, що молитва біля цієї статуї допоможе захистити Україну. І додають, що образ святої явився людям у Фатімі при схожих обставинах, які зараз переживає світ.

У 1917 році об’явилася в цьому містечку Богородиця трьом діткам, це була якраз Перша світова війна і так само переворот, революція у росії. І Богородиця з’явилася з тим, що відбуваються дуже страшні речі і вони ще відбувалися фактично до сих пір до сьогоднішнього часу ми це спостерігаємо, - о. Андрій, священнослужитель.

Зазначається, що тоді Богородиця закликала людей молитися за мир та, зокрема, за навернення росії.

З приїздом цієї статуї для нас унаочнюється ця подія, вона стає для нас дуже близькою. Ті люди, які приходять, то вони кажуть, ще це відчуваєш, що ця подія об’явлення Богородиці у Фатімі для нас триває, вона не закінчилася. І Богородиця хоче, щоб ми молилися за цілий світ, - о. Андрій, священнослужитель.

Пробуде ця статуя у храмі до 15 квітня. Прихожани можуть помолитися біля Діви Марії з 6-ї ранку й до 9-ї вечора.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові попрощалися з п’ятьма загиблими Героями (відео) У Львові попрощалися з п’ятьма загиблими Героями (відео)
У Львові в останню путь провели Максима Василишина, Назарія Гладкого, Артемія Димида, Зіновія Садового та Олександра Сємака.
Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни
Перші рейси здійснюватимуться на початку липня.
Loading...
Load next