У Львові проводять безкоштовний дерматологічний огляд та обстеження для військовослужбовців (відео)

У Львові проводять безкоштовний дерматологічний огляд та обстеження для військовослужбовців (відео)

Для військовослужбовців передбачена безкоштовна консультація у спеціаліста, а також обстеження проблемних ділянок шкіри, новоутворів тощо  

У час війни, коли кожен робить усе для протистояння ворогу як у зоні бойових дій, так і в тилу, лікарі Львівського центру дермато-естетичної медицини «Панацея» теж не залишаються осторонь.
 

Ми хочемо теж допомогти нашим військовослужбовцям  і хочемо їм запропонувати безкоштовний прийом, консультацію дерматолога, венеролога та косметолога. А також пройти спеціальні методи дослідження, а саме дерматоскопію для виявлення новоутворів на шкірі. Є ще в нас такий метод дослідження тріхоскопія для дослідження стану волосяного покрову, — розповідає лікарка центру дермато-естетичної медицини «Панацея» Ярина Литвинчук.
 

Медики наголошують, що зараз у воєнний час кількість пацієнтів збільшилася . Бо під впливом стресу у людей частіше проявляються різноманітні симптоми такі як сухість шкіри, висипання та поява новоутворів, які згодом можуть призвести до розвитку важких дерматологічних захворювань.
 

Під впливом кортизолу та адреналіну збільшується кількість нейромедіаторів запалення під впливом яких розвиваються шкіряні захворювання або можуть загострюватися вже наявні. Це такі захворювання як екзема, дерматити, псоріаз, вугрова хвороба. Також може виникати раптова алергічна реакція й кропивниця, — зазначає Ярина Литвинчук.



 У медцентрі «Панацея» працюють кабінети, де проводять лазерну епіляцію, нехірургічну підтяжку обличчя тощо. А головною родзинкою центру є надсучасний багатопрофільний апарат для ліквідації різноманітних проблем зі шкірою.
 

Працює безумовно фантастичний апарат на сьогоднішній день Nordlys. Він дає нам можливість працювати із розширеними судинами, з проблемами акне, з проблемами пігментації. Дає можливість проводити шліфовки, тобто вирівнювати тон і колір шкіри й відповідно її рельєф після ряду захворювань, зокрема, після акне чи після проведення різних хірургічних процедур, — пояснює професорка, генеральна директорка центру дермато-естетичної медицини «Панацея» Орися Сизон.

Додамо, що для бійців тероборони огляди та консультації теж проводять безкоштовно. А для волонтерів передбачена знижка 50% на ці ж послуги за наявності посвідчення. Розташований центр дермато-естетичної медицини «Панацея» на вул. Квітки-Основ’яненка, 26а.

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 
https://pravdatutnews.com/lviv/2022/02/19/13052-u-lvovi-prooperuvaly-divchynku-yaka-narodylasya-z-6-palchykamy-na

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next