Реставратори відновили історичну браму на вулиці Гнатюка у Львові (відео)

Реставратори відновили історичну браму на вулиці Гнатюка у Львові (відео)
Реставратори відремонтували автентичні металеві механізми та багато втрачених різьблених декоративних елементів.

У Львові життя триває і реставратори продовжують працювати. І от, фахівці відновили історичні двері в будинку на вулиці Гнатюка, 13. За ремонт брами майстри взялися ще до початку широкомасштабного вторгнення росії.

Зараз же роботи завершили, повідомили в Бюро спадщини. Загалом реставратори відновили автентичні металеві механізми фіксації дверей, а також багато втрачених різьблених елементів. Нове життя отримали і декоративні тяги з елементами орнаментики в стилі гуцульської сецесії.

Ускладнювало роботи те, що брама є доволі масивною: її висота майже 5 м, а ширина понад 2 м. Але наші фахівці з усім справилися. Ремонт воріт обійшовся в більш ніж 100 тисяч гривень

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Незадовільний стан зупинки громадського транспорту: львів'яни звернулися до міських посадовців (відео) Незадовільний стан зупинки громадського транспорту: львів'яни звернулися до міських посадовців (відео)
Львів’яни звернулися на гарячу лінію щодо незадовільного стану зупинки на вулиці Мазепи. Тутешні мешканці кажуть, що вулиця загалом потребує повного оновлення.
На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео) На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео)
Ремонт дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, яка стане частиною маршруту до 30-ї річниці Незалежності України М-30 Стрий – Ізварине ("Дороги Єдності"), обійдеться держбюджету у 1,5 мільярди гривень.
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ділянку від вул. Чупринки відкриють до Дня Незалежності (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ділянку від вул. Чупринки відкриють до Дня Незалежності (відео)
Влаштування верхнього покриття та облаштування велодоріжок і тротуарів: ділянку від Чупринки до Коновальця планують відкрити для проїзду до Дня Незалежності.
Loading...
Load next