11 тис. доларів за виїзд призовників за кордон: у Львові викрили чергових зловмисників (відео)

11 тис. доларів за виїзд призовників за кордон: у Львові викрили чергових зловмисників (відео)
Правоохоронці затримали ділків під час отримання коштів за передачу підроблених документів, які давали право виїзду військовозобов’язаних чоловіків за рубіж.

11 тисяч доларів за виїзд військовозобов’язаних за кордон – у Львові викрили організаторів каналу переправи чоловіків за межі України.

За повідомленням поліції Львівщини, ними виявилися двоє містян віком 24 та 38 років. Правоохоронці затримали ділків під час отримання коштів за передачу підроблених документів, які давали право виїзду військовозобов’язаних чоловіків за рубіж. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Під час санкціонованих обшуків, проведених за місцями реєстрації, фактичного проживання та у транспортних засобах  фігурантів, поліцейські виявили та вилучили речові докази. Особам загрожує від семи до дев'яти років позбавлення волі.

Правоохоронці встановлюють й інших учасників злочинної «схеми».   ­

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк
Він пройшов Іловайський котел і 119 днів полону.
Loading...
Load next