Ремонт вулиці Пилипа Орлика у Львові затягнеться до кінця року

Ремонт вулиці Пилипа Орлика у Львові затягнеться до кінця року
Зараз там приступили до робіт з влаштування конструктивних шарів дорожнього покриття, влаштування бордюрів тощо.

Ремонт вулиці Пилипа Орлика затягується. Раніше повідомлялося, що оновлення проїжджої частини завершать до кінця жовтня, а тепер кажуть, що процес затягується до кінця року. Зараз там приступили до робіт влаштування конструктивних шарів дорожнього покриття,  бордюрів , тощо. Однак на останній відрізок дороги все ж знадобиться більше часу, кажуть посадовці. Тільки після завершення вулицю відкриють для проїзду.  

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Відірвані від цивілізації: на Львівщині мешканці скаржаться на стан доріг (відео) Відірвані від цивілізації: на Львівщині мешканці скаржаться на стан доріг (відео)
Бездоріжжя та практично відсутність транспортного сполучення. Здавалося б перебільшення, але ж ні, це – реалії життя жителів сіл на Львівщині. Люди намагаються достукатись до влади, однак наразі безрезультатно.
Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині
Траса Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка вже не один рік була однією з найгірших доріг Львівщини. Однак вже зараз тривають ремонтні роботи, завдяки чому трасу нарешті відновлять.
Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року
Наразі для Львова цього року пріоритетним є завершення ремонтних робіт на тих вулицях, які почали ремонтувати ще минулого року. Однак, за наявності фінансування планують також розпочати роботи на вулицях Грінченка та Мазепи, що у Шевченківському районі міста.
Loading...
Load next