У Львові двоє осіб постраждали внаслідок наїзду легковика

У Львові двоє осіб постраждали внаслідок наїзду легковика
Подія трапилася неподалік пішохідного переходу по вулиці Варшавській. Травмовані віком 51 та 63 роки були оперативно доставлені до лікарні.

У Львові двоє осіб постраждали внаслідок наїзду легковика. Подія трапилася неподалік пішохідного переходу по вулиці Варшавській. Травмовані віком 51 та 63 роки були оперативно доставлені до лікарні. Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини події. В межах кримінального провадження винуватцю цієї ДТП загрожує до 3-х років обмеження волі.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівські патрульні провели рейд проти пішоходів-порушників (відео) Львівські патрульні провели рейд проти пішоходів-порушників (відео)
Перебігаючи дорогу у невстановленому для переходу місці, порушники наражають на небезпеку не лише себе, а й водіїв, адже можуть спричинити серйозну ДТП.
Втікав від поліції: львів'янин збив пішохода та вчинив потрійну ДТП (фото) Втікав від поліції: львів'янин збив пішохода та вчинив потрійну ДТП (фото)
Водій збив пішохода на нерегулюваному пішохідному переході, а потім за інерцією, вдарив ще три припаркованих автомобілі.
У Львові водій на пішохідному переході збив двох дітей (відео) У Львові водій на пішохідному переході збив двох дітей (відео)
У Львові на пішохідному переході водій збив двох дітей віком 10-ти та 11-ти років. ДТП трапилось на вулиці Лінкольна, що у Шевченківському районі міста.
Loading...
Load next