З’їхала у кювет та перекинулася: внаслідок ДТП на Львівщині постраждало 3 жінки

З’їхала у кювет та перекинулася: внаслідок ДТП на Львівщині постраждало 3 жінки
Внаслідок ДТП постраждало 3 жінки, яких з різними травмами доставили до лікарні. Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини цієї події.

На дорозі «Львів - Краківець» водійка мікроавтобусу не впоралася з керуванням, з’їхала у кювет та перекинулася. Внаслідок цієї події постраждало 3 жінки, яких з різними травмами доставили до лікарні. Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини цієї події. Вже відкрито кримінальне провадження.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львівські патрульні провели рейд проти пішоходів-порушників (відео) Львівські патрульні провели рейд проти пішоходів-порушників (відео)
Перебігаючи дорогу у невстановленому для переходу місці, порушники наражають на небезпеку не лише себе, а й водіїв, адже можуть спричинити серйозну ДТП.
Суцільне бездоріжжя: у Львові мешканці однієї із вулиць нарікають на стан доріг (відео) Суцільне бездоріжжя: у Львові мешканці однієї із вулиць нарікають на стан доріг (відео)
На суцільне бездоріжжя нарікають мешканці вулиці Алішера Навої. І це попри те, що чиновники обіцяли розпочати ремонт у 2021 році. Однак кошти в бюджеті міста так і не передбачили.
Loading...
Load next