У Львові однорічному хлопчику видалили пухлину вагою майже 3 кілограми

У Львові однорічному хлопчику видалили пухлину вагою майже 3 кілограми
Хірургічне втручання 1-річному хлопчику провели лікарі Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медцентру. Операція пройшла успішно й зараз на малюка чекає тривалий період реабілітації.

Однорічному хлопчику видалили пухлину вагою майже 3 кілограми. Операцію провели лікарі Західноукраїнського  спеціалізованого  дитячого медцентру.  У пацієнта діагностували нефробластому, тобто злоякісну пухлину на нирках. Вона становила більше 20% маси тіла дитини. Перед операцією хлопчик важив 12 кілограмів. Втручання пройшло успішно й зараз у нього попереду ще тривалий період реабілітації.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові прооперували 10-річного Микиту із Харкова, в якого діагностували рак мозку (відео) У Львові прооперували 10-річного Микиту із Харкова, в якого діагностували рак мозку (відео)
10-річному хлопчику з Харкова видалили 5 пухлин і зараз його з раком мозку рятують Львівські медики. За кордоном його відмовились оперувати
Врятували 15-річного Сашка, якому захворювання фактично знищило нирки Врятували 15-річного Сашка, якому захворювання фактично знищило нирки
Врятували 15-річного Сашка, якому захворювання фактично знищило нирки
Loading...
Load next