Влетів у бетонний міст: внаслідок ДТП на Львівщині травмована пасажирка (відео)

Влетів у бетонний міст: внаслідок ДТП на Львівщині травмована пасажирка (відео)

Зіткнення з бетонним мостом біля Дрогобича: пасажирку важко травмовано. ДТП трапилася напередодні ввечері  у Меденичах. За інформацією поліції, 44-річний водій «Фольксвагена», житель Чернівецької області, не впорався з кермуванням і як наслідок в‘їхав у бетонний міст. Пасажирка, 29-річна дрогобичанка отримала важкі травми. Аби дістати потерпілу з понівеченого авта, рятувальники використали гідравлічні ножиці. Жінку ушпиталили. Слідчі відкрили кримінальне провадження, правоохоронці з’ясовують причини та обставини події.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині неповнолітній мотоцикліст травмувався через неуважність водія авто На Львівщині неповнолітній мотоцикліст травмувався через неуважність водія авто
Водій авто "Фіат Добло", здійснюючи поворот, скоїв аварію за участю мотоцикла, яким керував 17-річний мешканець Сокальщини. Внаслідок ДТП постраждали неповнолітній водій мотоцикла та 18-річний пасажир транспортного засобу.
На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео) На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео)
У Львівській області в селі Оброшине, Пустомитівського району сталась моторошна аварія. Внаслідок зіткнення двох автомобілів марки “Volkswagen” та “Mazda” постраждало двоє людей.
110 тисяч гривень: львів’янин домігся відшкодування коштів після ДТП 110 тисяч гривень: львів’янин домігся відшкодування коштів після ДТП
25-річний львів’янин відсудив таку суму у водія, що втік після ДТП.
Loading...
Load next