Львівські хірурги врятували породіллю, яка тільки-но народила свою 5 дитину

Львівські хірурги врятували породіллю, яка тільки-но народила свою 5 дитину

Львівські хірурги врятували породіллю, яка тільки-но народила свою 5 дитину. Їй стало дуже погано після того, як вона почала годувати свою дитину. Виявилося, що в неї була сильна кровотеча й вона втратила майже 2 літри червоної рідини.

В мене був різкий біль в правому підребер’ї, спина схватила дуже сильно, викликала чергового лікаря, вони почали мене дивитися й негайно мені сказали, що треба їхати сюди на Топольну, - розповіла Наталя Демчук, пацієнтка.

Було діагностовано великих розмірів черевинну гематому внаслідок розриву яєчникової артерії зліва. Це є дуже рідкісна патологія. Є описано тільки 22 випадки у світі. Пацієнтку було екстренно взято в операційну у зв’язку з кровотечею, яка тривала. Видалено аневризму, зупинено кровотечу, також видалено гігантську гематому, вживалася масивна гемотрансфузія, перелито багато крові, - повідомив Гнат Герич, завідувач хірургічного відділення лікарні Святого Пантелеймона 1-го ТМО Львова.
 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
ТРЕТІЙ РІК поспіль: В СУДІ намагаються довести провину лікарки ТРЕТІЙ РІК поспіль: В СУДІ намагаються довести провину лікарки
Захисник потерпілої припускає, що опоненти намагаються уникнути відповідальності
У Львові лікарі успішно пересадили підшлункову залозу та нирку жінці У Львові лікарі успішно пересадили підшлункову залозу та нирку жінці
За ніч львівські медики провели чотири трансплантації. Одна з них комплексна: одночасно пересадили підшлункову та нирку
Loading...
Load next