З народження на візку та не вимовляючи слів: Владислав Карпін потребує коштів на реабілітацію

З народження на візку та не вимовляючи слів: Владислав Карпін потребує коштів на реабілітацію

З народження на візку та не вимовляючи слів: 23-річний Владислав Карпін потребує коштів на реабілітацію. У хлопця - ДЦП та спастичний тетрапарез. Кожні 3-4 місяці проходить реабілітацію, і власне тоді, як активно займається, Влад насолоджується легкістю тіла, а отже насолоджується життям, - каже його мати Ірина. Зараз у сім’ї мрія - поїхати на реабілітацію до Модрич, а це - 105 тис грн. Проте потрібна фінансова підтримка небайдужих, адже таких коштів у Ірини немає. Зробити добро може кожен із нас, адже навіть 1 гривня здатна зробити диво. Реквізити для переказу коштів ви зараз бачите на екрані.

Реквізити для допомоги: 5168 7573 6251 7148 (Карпін Ірина Степанівна)

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Майстер-класи для дітей-переселенців  у Львові (відео) Майстер-класи для дітей-переселенців у Львові (відео)
Власноруч виготовлені вироби дітки можуть передати нашим захисникам, які борються за свободу України.
Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу
У неділю, 21 листопада, в Україні відзначатимуть День гідності та свободи. З цієї нагоди, постраждалим учасникам, які отримали тілесні ушкодження під час масових акцій громадського протесту, що розпочалися 21 листопада 2013 року, нададуть матеріальну допомогу.
Лікарня у Львові отримала чеське медичне обладнання на суму 6 млн грн (відео) Лікарня у Львові отримала чеське медичне обладнання на суму 6 млн грн (відео)
Львівська лікарня швидкої меддопомоги отримала від Чехії нове медичне обладнання на суму 6 мільйонів гривень. Лікарні передали мийно-дезінфікувальну машину, електрокоагулятори, біохімічний аналізатор, а також гематологічний аналізатор.
Loading...
Load next