У Львові затримали адвоката з Дрогобича, який обіцяв допомогти призовникам уникнути мобілізації

У Львові затримали адвоката з Дрогобича, який обіцяв допомогти призовникам уникнути мобілізації
У Львові затримали адвоката з Дрогобича, який обіцяв допомогти призовникам уникнути мобілізації. Ціна питання – 1 тис. доларів

У Львові затримали адвоката з Дрогобича, який обіцяв допомогти призовникам уникнути мобілізації. Ціна питання – 1 тис. доларів.

Підозрюваний розповідав, що в нього є зв’язки у територіальному центрі комплектування та соцпідтримки, що можуть посприяти у цьому процесі.

Адвоката затримали під час отримання коштів. Наразі тривають слідчі дії, а також встановлюють й інших осіб, що можуть бути причетними до цієї схеми.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський музей етнографії та художнього промислу відкрив залу з весільними обрядами наших пращурів (відео) Львівський музей етнографії та художнього промислу відкрив залу з весільними обрядами наших пращурів (відео)
У Львівському музеї етнографії та художнього промислу відкрили нову залу, де відвідувачі зможуть ближче ознайомитися з весільними обрядами наших пращурів.
Благодійна місія американських пластичних хірургів Благодійна місія американських пластичних хірургів
У Львові команда українських фахівців об’єдналась з іноземними спеціалістами, щоб допомогти дітям з вродженими вадами обличчя та травмами внаслідок військових дій
Loading...
Load next