Всесвітній тиждень імунізації: в чому важливість профілактичних щеплень?

Всесвітній тиждень імунізації: в чому важливість профілактичних щеплень?
Держава безкоштовно захищає від 10 інфекційних хвороб. Це: туберкульоз, кашлюк, дифтерія, правець, поліомієліт, гемофільна інфекція, вірусний гепатит B, кір, краснуха, епідемічний паротит

З кольоровими кульками у руках для діток і з буклетами з важливою інформацією для батьків для батьків. Так зустрічали пацієнтів у Західноукраїнському дитячому медцентрі в перший день всесвітнього тижня імунізації. Мета – вкотре нагадати батькам, що вакцини рятують життя.

Кожен на своєму місці має захищатися від ворогів. Наше ЗСУ нас захищає від зовнішніх ворогів, але в кожної людини є ворог, це є інфекційні захворювання. Інфекційні захворювання перебігають дуже важко і єдиний найефективніший метод  боротьби з інфекційними захворюваннями це є вакцинація, - розповідає лікарка-епідеміолог Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медцентру Оксана Пушкарьова.

Вакцинація це дуже важливо. Треба вакцинуватись як дорослим так і дітям. Будьте вакциновані, будьте здорові, Будьте сильними, - зазначає дитячий ендокринолог Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медцентру Олег Скавиш.

Наразі це залишається єдиним захистом для дітей та дорослих. Адже як показує час ці захворювання не зникають. А деякі з них вже нагадали про себе.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
Новий штам коронавірусу "Дельта" на Львівщині: медики очіують поставки вакцини Moderna (відео) Новий штам коронавірусу "Дельта" на Львівщині: медики очіують поставки вакцини Moderna (відео)
Відпочинковий сезон може призвести до поширення видозміненого штаму коронавірусної інфекції "Дельта".
Loading...
Load next