Загибель мотоцикліста унаслідок ДТП: у Дрогобицькому районі 27-річний водій не впорався з керуванням

Загибель мотоцикліста унаслідок ДТП: у Дрогобицькому районі 27-річний водій не впорався з керуванням
На автодорозі у Дрогобицькому районі 27-річний житель Трускавця не впорався з керуванням, з’їхав у придорожній канал, де зіткнувся з бетонним стоком для водовідведення

Загибель мотоцикліста унаслідок ДТП. На автодорозі «Східниця-Пісочна» у Дрогобицькому районі 27-річний житель Трускавця не впорався з керуванням двоколісного, з’їхав у придорожній канал, де зіткнувся з бетонним стоком для відведення води.

Відтак отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Втім, як інформують у поліції, попри зусилля медиків, чоловік помер у лікарні.

Правоохоронці нагадують про необхідність дотримання вимог ПДР і закликають усіх учасників дорожнього руху бути максимально обачними.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині неповнолітній мотоцикліст травмувався через неуважність водія авто На Львівщині неповнолітній мотоцикліст травмувався через неуважність водія авто
Водій авто "Фіат Добло", здійснюючи поворот, скоїв аварію за участю мотоцикла, яким керував 17-річний мешканець Сокальщини. Внаслідок ДТП постраждали неповнолітній водій мотоцикла та 18-річний пасажир транспортного засобу.
Смертельна ДТП на Львівщині: водій саморобного трактора не впорався з керуванням (відео) Смертельна ДТП на Львівщині: водій саморобного трактора не впорався з керуванням (відео)
Водій саморобного трактора вночі перевозив деревину, але не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та перекинувся.
На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото) На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото)
У Львівській області внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула дворічна дитина, ще четверо людей постраждали.
Loading...
Load next