У Львові відбулася премія в галузі дитячої та юнацької творчості «Надія нового покоління»

У Львові відбулася премія в галузі дитячої та юнацької творчості «Надія нового покоління»
Цьогорічний фестиваль зібрав понад 1000 учасників з різних регіонів: Києва, Рівного, Хмельниччини, Черкащини, Одеси, Харкова, Чернігова, Южноукраїнська та Бахмута

Діти й молодь, аматори та професіонали, вдалий старт чи нова сходинка – у Львові відбулася Всеукраїнська премія в галузі дитячої та юнацької творчості «Надія нового покоління».

Цією масштабною подією організатори прагнули відзначити та підтримати працю творчих художніх колективів, які тримають культурний фронт у часі війни, мотивувати і заохочувати обдаровану молодь до роботи у сфері культури.

Премія відбулася лише вдруге, втім уже традиційно зібрала у Львові юних митців з усієї України. Цьогоріч у конкурсних змаганнях взяли участь понад 1000 учасників з різних регіонів.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Культурна столиця України: музеї Львова, які неодмінно варто відвідати (відео) Культурна столиця України: музеї Львова, які неодмінно варто відвідати (відео)
Культурна столиця, а відтак і місце, де зосереджено чимало пам’яток, об’єктів та різноманітних локацій. Усе це про Львів, де лише в межах міста можна відвідати десятки кардинально різних галерей, сховищ, експозицій.
Реконструкцію вул. Шевченка відновлено (відео) Реконструкцію вул. Шевченка відновлено (відео)
Найближчим часом там проводитимуть замощення трамвайних колій, закладання основи під велодоріжки, облаштування тротуарів тощо.
Бізнес-подія року у Львові: на "Арені Львів" відбувся масштабний Big Business Day (відео) Бізнес-подія року у Львові: на "Арені Львів" відбувся масштабний Big Business Day (відео)
Захід об’єднав найуспішніших фахівців у сфері продажу та підприємницької діяльності, щоб вони поділилися своїми секретами успіху.
Loading...
Load next