Вийшов з молотком на полювання: у Львові затримали хулігана

Вийшов з молотком на полювання: у Львові затримали хулігана
На вул. Науковій чоловік руйнував припарковані автомобілі. Він молотком розбив лобове скло кільком легковикам, а потім намагався втекти з місця події

На вул. Науковій чоловік руйнував припарковані автомобілі. Він молотком розбив лобове скло кільком легковикам, а потім намагався втекти з місця події. Його правоохоронці помітили під час огляду прилеглих території.

Зрештою його передали слідчим й тепер йому загрожує кримінальна відповільність.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині шахраї прикидались лікарями та виманювали у людей гроші на лікування (відео) На Львівщині шахраї прикидались лікарями та виманювали у людей гроші на лікування (відео)
Поліцейські викрили шахраїв-гастролерів, які обманом виманювали гроші у своїх жертв.
Замах на вбивство: у Львові спіймали злочинця, який напав на львів'янина
Зловмисник встиг нанести потерпілому декілька ударів ножем в живіт. За замах на вбивство нападнику загрожує до 15 років ув'язнення.
У центрі Львова невідомі "викрали" дівчину заради переглядів у TikTok (відео) У центрі Львова невідомі "викрали" дівчину заради переглядів у TikTok (відео)
Правоохоронці спрацювали миттєво й знайшли "зловмисників" та "потерпілу". Тепер усі причетні до зйомок ролика за статтею "Хуліганство" сплатять штраф, або ж працюватимуть на виправних громадських роботах.
Loading...
Load next