Винники без «Воїна»: демонтаж пам’ятника радянської епохи

Винники без «Воїна»: демонтаж пам’ятника радянської епохи
Пам’ятник радянської епохи «Воїн» стане 60-м експонатом у колекції Меморіального музею тоталітарних режимів «Територія Терору»

Деколонізація у Винниках: пам’ятник радянської епохи «Воїн» демонтували. Скульптура була виготовлена на Львівській кераміко-скульптурній фабриці. Її перенесуть до Меморіального музею тоталітарних режимів «Територія Терору». Цей пам’ятник стане 60-м експонатом у колекції радянської монументальної спадщини Музею.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Постраждалим від прориву колектора на вул. Торф'яній виплатять компенсації (відео) Постраждалим від прориву колектора на вул. Торф'яній виплатять компенсації (відео)
Мешканцям, чиє майно постраждало від прориву аварійного колектора виплатять по 20 тис грн.
ШОК! Спалах лептоспірозу на Львівщині: які загрози? ШОК! Спалах лептоспірозу на Львівщині: які загрози?
На лікуванні у львівській обласній інфекційній лікарні перебуває 8 пацієнтів з лептоспірозом. П’ятеро з них – мешканці Стрийського району
Масштабна ДТП на Львівщині: постраждала пасажирка однієї з машин Масштабна ДТП на Львівщині: постраждала пасажирка однієї з машин
Водій «Фольксвагену» в’їхав у легковик, що спричинило зіткнення ще 2-х автівок. Внаслідок події постраждала пасажирка однієї з машин.
Loading...
Load next