УСИНОВЛЕННЯ дитини у Львові. Як підготуватись, робота з психологом, спілкування з дітьми

УСИНОВЛЕННЯ дитини у Львові. Як підготуватись, робота з психологом, спілкування з дітьми
БФ «Рідні» спільно із Дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ провели у Львові зустріч потенційних кандидатів на усиновлення дитини із фахівцями, які розповіли більше про цей процес

Знайти родину для кожної дитини. З такою метою благодійний фонд «Рідні» спільно із Дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ провели у Львові зустріч потенційних кандидатів на усиновлення дитини із фахівцями, які розповіли більше про цей процес.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині у дитячому будинку-інтернаті виявили спалах дифтерії На Львівщині у дитячому будинку-інтернаті виявили спалах дифтерії
Під час планового профілактичного обстеження підопічних інтернату у 7 осіб виявили ознаки початкової стадії захворювання.
Історії українських дітей, яких убили росіяни: у Львові відкрили виставку «Втрачене дитинство» Історії українських дітей, яких убили росіяни: у Львові відкрили виставку «Втрачене дитинство»
Виставка розповідає історії українських дітей, які загинули унаслідок повномасштабної війни, розпочатою росією
Безпечне літо: у Львові дітлахів в інтерактивному форматі навчали ПДР (відео) Безпечне літо: у Львові дітлахів в інтерактивному форматі навчали ПДР (відео)
Автошкола «EasyDrive» спільно з патрульною поліцією Львівщини в інтерактивній та легкій формі навчали дітей правил дорожнього руху.
Loading...
Load next