НАДЗВИЧАЙНО! У будинку Львова знайшли сецесійні розписи

НАДЗВИЧАЙНО! У будинку Львова знайшли сецесійні розписи
У будинку на вулиці Нечуя-Левицького, 19, знайшли сецесійні розписи. Квіткова композиція намальована повністю від руки

У будинку на вулиці Нечуя-Левицького, 19, знайшли сецесійні розписи. Цю квіткову композицію створили повністю вручну, без трафарета. Виявилося, у колі реставраторів знали, що тут можуть бути ці розписи. Й додають, що це один з найкращих зразків розписів під’їзду у Львові.

Будинок цей збудували у 1907 році й з того часу будинок кілька разів відновлювався. Дивом унікальні розписи збереглися. Чимало робіт виконали й після того, як у будинку з’явилося ОСББ.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Затоплені городи та підвали: у Львові на вулиці Нагірній прорвало трубу (відео) Затоплені городи та підвали: у Львові на вулиці Нагірній прорвало трубу (відео)
Мешканці будинків на вулиці Нагірній запевняють, що городи та підвали затоплює не вперше, а комунальники не надто активно реагують на їхні звернення.
На Львівщині у приватному будинку чадним газом отруїлися троє дітей На Львівщині у приватному будинку чадним газом отруїлися троє дітей
Зазначається, що до лікарні потрапила і 53-річна жінка.
У центрі Львова в житловому будинку стався обвал сходової клітки (відео) У центрі Львова в житловому будинку стався обвал сходової клітки (відео)
Інформації про постраждалих немає.
Loading...
Load next