90 тисяч на дрони! ПРИКОРДОННИКИ вдало зіграли в футбол

90 тисяч на дрони! ПРИКОРДОННИКИ вдало зіграли в футбол
9 команд з усієї західної України врази своєю завзятістю та лише за 15 хвилин зібрали фантастичну суму на дрони

Гра в копанку на честь Захисників та Захисниць: прикордонники разом з благодійним фондом «Рух у майбутнє» організували справжнє спортивне свято для вояків. Футбольний турнір неабияк захопив та згуртував гравців та вболівальників. Й усе це заради благородної мети – зібрати кошти для прикордонників, які зараз на фронті.  

Пограти у футбол прикордонники зібралися на винниківському стадіоні. Кількість учасників буквально вражає: аж 9 команд з 4 західних областей, і кожен показав свій майстер-клас на полі. Завзяття гравців одразу ж передалося й глядачам, це й не дивно, адже хлопці не так давно були на передовій, тож такий відпочинок для них вкрай важливий.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові знищили 85% іранських дронів, якими рф атакувала Україну (відео) Українські військові знищили 85% іранських дронів, якими рф атакувала Україну (відео)
МВС просить українців не збивати БПЛА зі стрілецької зброї. А Міноборони закликає не поширювати фото уламків дронів із їхнім бортовим номером.
ВІЙНА ДРОНІВ: пілот розповів, як це бути «очима армії» ВІЙНА ДРОНІВ: пілот розповів, як це бути «очима армії»
Пілот дронів знає, щ є важливою ціллю для ворога, але своїм дітям про це не розповідає.
НАДЗВИЧАЙНА підтримка! Прикордонники отримали ОБЛАДНАННЯ на 2,5 млн грн НАДЗВИЧАЙНА підтримка! Прикордонники отримали ОБЛАДНАННЯ на 2,5 млн грн
Львівський ІТ кластер передав чергову партію необхідної техніки для облаштування центру моніторингу ситуації на кордонах України. Загальна вартість цієї допомоги складає 2,5 млн грн
Loading...
Load next