НАЙКРУТІША медична установа у західному регіоні: новий клінічний центр починає роботу

НАЙКРУТІША медична установа у західному регіоні: новий клінічний центр починає роботу
Працівників обіцяють не звільняти, натомість вимагатимуть найвищого рівня для маленьких пацієнтів

Наразі лише юридично, а з лютого вже й фізично: новий клінічний центр для дітей повинен стати найкрутішою медичною установою у західному регіоні. Тільки послухайте: тут обіцяють лікувати як складні патології та хвороби, так і надавати й ургентну допомогу. А для цього треба об’єднати одразу дві старі обласні лікарні: Охмадит та спеціалізований дитячий мед центр. Чиновники обіцяють, що для лікарів – це тільки суцільні плюси і звільнень не буде.

Ставити на ноги нову структуру призначили лікаря-онколога Романа Кізиму. Наразі він лиш тимчасовий очільник, але якщо добре виконає свої завдання, то вже керуватиме тисячним колективом надовго. Медик зізнається, що викликів перед ним постало чимало.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

 

Читайте також
Лікування в "ОХМАТДИТІ": Унікальні операції та професійна допомога Лікування в "ОХМАТДИТІ": Унікальні операції та професійна допомога
У Львівському «Охматдиті» цілодобово надають високоспеціалізовану допомогу маленьким пацієнтам. Лікарня є однією з найпотужніших в Україні
Медики зі Львова, Києва, Польщі та США проведуть спільні консультації в «Охматдиті» Медики зі Львова, Києва, Польщі та США проведуть спільні консультації в «Охматдиті»
Упродовж кількох днів у Центрі дитячої медицини, лікарні «Охматдит» медики зі Львова, Києва, Польщі та США проведуть спільні консультації та оперативні втручання дітям з вадами обличчя
"Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео) "Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео)
У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.
Loading...
Load next