Принижує та ображає: у лісгоспі висловили директору недовіру

Принижує та ображає: у лісгоспі висловили директору недовіру
На зборах колективу лісівники одноголосно проголосували за звільнення очільника

Обурилися не на жарт: у Рава-руському лісництві весь колектив став проти нового директора. Кажуть: Вадим Сорока, хоч і на випробувальному терміні, але протягом трьох місяців вже встиг посваритися з усім колективом.

Такий тотальний вотум недовіри новому керівнику – це крик душі – запевняють лісівники. Кажуть, що директор принижує та ображає їх прямо на нарадах. Роман Сич – один з багатьох, хто потрапив під гарячу руку начальника та переконує, що терпіти такі безпідставні звинувачення не збирається 

Що я бардак розвів на лісництві. Хоча, я скільки років там живу – завжди підтримували те, що є. Це важко сприймати психологічно, як і будь-який психологічний тиск. Він людина імпульсивна. В нього інший характер, в нього інше виховання було, і зовсім інший підхід до роботи. В нього все має бути через крик, емоційні фактори. А ми ніхто так не звикли працювати, - зазначає лісничий немирівського лісництва Роман Сич.

Терпець увірвався й тим, до кого претензій не було. Лісівники скаржаться, що Вадим Сорока в час війни просто знищує філію, адже погрожує закрити транспортний цех та звільнити не мало не багато аж 80% колективу. 

Він постійно кричить а нарадах, обзиває людей. Ну, наприклад, при мені, при всіх лісничих на нараді головного інженера було названо корупціонером. На нараді було озвучено то питання, що йому не підходить 70%-80% колективу, - розповідає головний лісничий філії «Рава-руське лісове господарство» Андрій Булик.

Заявив всім лісничим, що 100: вони його критеріям не підходять. Тобто він їм може запропонувати максимум посаду майстрів лісу. Невідомо, чому так. Їх це обурило, вони звернулися до мене з зверненням, - зазначив голова профспілки філії «рава-руське лісове господарство» Микола Гринчук. 

Працівники «Рава-руського лісового господарства» переконують, що їхню роботу в головному офісі завжди оцінювали на найвищий бал. Люди підозрюють, що директор просто хоче набрати «свої кадри», а допустити це лісівники аж ніяк не можуть, тож вимагають звільнити такого токсичного очільника.

Колектив одноголосно висловив недовіру такому директору, і просили б наш карпатський офіс вплинути, замінити такого директора, - підсумував Микола Гринчук.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині до 1 вересня закриють 22 школи (відео) На Львівщині до 1 вересня закриють 22 школи (відео)
Навчальні заклади регіону припинять працювати, адже не отримується освітня субвенція з державного бюджету.
На Донбасі загинув 24-річний військовий зі Львівщини (фото) На Донбасі загинув 24-річний військовий зі Львівщини (фото)
Внаслідок бойових дій на Донбасі загинув український військовий родом із Львівщини. Чоловіку було лише 24 роки.
На Львіщині у колодязі загинула 70-річна жінка (фото 18+) На Львіщині у колодязі загинула 70-річна жінка (фото 18+)
В місті Рава-Руська надзвичайники дістали тіло 70-річної жінки як впала у колодязь. На жаль, врятувати потерпілу не вдалось.
Loading...
Load next