Від диспетчерів до кінологів та криміналістів: шведи побачили у Львові таке, що аж дух захопило

Від диспетчерів до кінологів та криміналістів: шведи побачили у Львові таке, що аж дух захопило
Шведи передали нашим поліцейським дрони, спецавтомобілі і не тільки

Від диспетчерів до кінологів та криміналістів: шведи побачили у Львові таке, що аж дух захопило. Наші поліцейські похизувалися своїми навичками і отримали від іноземних колег овації та неабияке бажання співпрацювати.

Зі шведськими поліцейськими наші правоохоронці дружать давно, а під час війни отримали від них чимало допомоги. Цього разу ціла делегація приїхала до Львова, і знову не з голими руками. Дрони, спец автомобілі, турнікети та захист для службових псів – зараз на війні це вкрай необхідно.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
Чотирилапі охоронці українських кордонів: як інспектори-кінологи тренують своїх помічників? (відео) Чотирилапі охоронці українських кордонів: як інспектори-кінологи тренують своїх помічників? (відео)
Кілька місяців тренувань та в «поле». Кінологічний навчальний центр прикордонників підготував до випуску ще з півтори сотні чотирилапих охоронців кордону.
ВРАЖАЮЧА розповідь криміналістів: як фіксують злочини окупантів? ВРАЖАЮЧА розповідь криміналістів: як фіксують злочини окупантів?
Криміналісти переконують, що у ворога немає шансів уникнути покарання за свої звірства на війні
Знешкодили вже більше 100 вибухівок: як СОБАКИ та КІНОЛОГИ рятують сотні житів Знешкодили вже більше 100 вибухівок: як СОБАКИ та КІНОЛОГИ рятують сотні житів
Кінолог називає Барса побратимом та членом сім’ї, а рідні завжди передають вівчарці привіти з тилу.
Loading...
Load next