Скільки потрібно пити води?

Скільки потрібно пити води?
Орієнтовна норма рідини в день для дорослої людини становить 4% від загальної маси тіла. Тобто для людини вагою 70-75 кг цей показник становитиме 2800 – 3000 мл/день

Наш організм на 70% складається з води, яка забезпечує повноцінне його функціонування. Вода відіграє важливу роль у всіх фізіологічних процесах, від терморегуляції до транспорту харчових речовин і видалення токсинів. Влітку, через спеку ми втрачаємо більше рідини, а тому організм сам може сигналізувати про її нестачу, зокрема з’являється спрага, втома, запаморочення, зниження тиску тощо.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові постачання гарячої води містянам почнуть відновлювати з 22 червня У Львові постачання гарячої води містянам почнуть відновлювати з 22 червня
Гідравлічні випробування у Львові обіцяють завершити наступного понеділка, 21 червня. Відновлення постачання гарячої води у Львові розпочнеться вже з вівторка, 22 червня.
Водне поло: у Львові триває підготовка до чемпіонату Європи (відео) Водне поло: у Львові триває підготовка до чемпіонату Європи (відео)
Юніорська збірна з водного поло зараз на тренувальних зборах у Львові. Це останній етап перед виїздом на Мальту.
Переплив Ла-Манш: львів'янин Віталій Ступак підкорив протоку на честь 30-річчя незалежності України (відео) Переплив Ла-Манш: львів'янин Віталій Ступак підкорив протоку на честь 30-річчя незалежності України (відео)
Львів’янин Віталій Ступак переплив протоку Ла-Манш. Спортсмен-аматор подолав понад 56 кілометрів за 14 годин.
Loading...
Load next