Львівська ОВА заборонила використовувати Telegram на службових пристроях

Львівська ОВА заборонила використовувати Telegram на службових пристроях

Львівська обласна військова адміністрація услід за парламентом заборонила використання російського месенджера Telegram на службових пристроях.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Адміністрація обмежила встановлення та використання месенджера на службових комп’ютерах, а також заборонила обмін службовою інформацією через цей канал.

Усі пристрої обладміністрації перевірили на наявність встановленого застосунку Telegram, а з працівниками провели роз'яснювальну роботу. У локальній мережі адміністрації також встановили обмеження для встановлення та використання як клієнтської версії, так і вебверсії Telegram.

Окрім того, територіальні громади Львівської області отримали базові рекомендації щодо обмеження використання цього месенджера у своїх установах.

Водночас заборона не поширюється на офіційні канали державних органів у Telegram, тобто дозволяється продовжувати комунікацію з громадськістю через цей месенджер.

Нагадаємо, У Львові в психіатричній лікарні провели фестиваль у День психічного здоров’я

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львівській ОВА презентували оновлений сайт (відео) У Львівській ОВА презентували оновлений сайт (відео)
Сайт став більш зручним і доступним. Звідти забрали все зайве, доповнили інформаційними розділами, корисними сервісами і контактами. 
ЗСУ отримали модернізовані танки Т-64 та Т-72 (фото) ЗСУ отримали модернізовані танки Т-64 та Т-72 (фото)
Передачу 5 бойових машин українському війську здійснено Державним підприємством «Львівський бронетанковий завод». Роботи перевиконали на 20 млн грн.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next