У Львові стартував продаж апартаментів у новому житловому комплексі HYGGE lux від Lev Development (відео)

У Львові стартував продаж апартаментів у новому житловому комплексі HYGGE lux від Lev Development (відео)
Щоб дізнатися більше інформації про новий житловий комплекс HYGGE lux на вул. Пасічній, 166 зверніться у відділи продажу компанії Lev Development.

У Львові офіційно стартував продаж апартаментів у новому житловому комплексі HYGGE lux від компанії Lev Development.

У HYGGE lux ми подбали про те, щоб кожен резидент отримав краще зі скандинавської філософії життя, а саме передбачили сучасну архітектуру, дизайн холів, а також придбали про приватність про безпеку. А також актуальними на сьогодні генераторами, які будуть забезпечувати безперебійне постачання електроенергії до будинку та «Старлінк», який допоможе нашим резидентам мати бездоганний зв’язок та інтернет, - каже Анна Кульчицька, керівниця відділу маркетингу компанії Lev Development.

Будівництво стартувало ще до початку продажу. Також представники компанії подбали й про благоустрій навколишньої території, тому нещодавно завершили облаштування нової дороги, поблизу ЖК для зручності добирання мешканців.

Комплекс розрахований на 4 секції. Буде одна секція з коротким циклом будівництва й 3 наступні секції будуть введені в експлуатацію через 2 роки. В комплексі передбачені квартири площею від 33-х до 130-ти кв. м, вони дуже цікаві з інвестиційної точки зору оскільки їхня окупність, якщо це будуть квартири під оренду, в середньому становить до 10 років, - розповіла керівниця відділу маркетингу компанії Lev Development.

Розташований комплекс на вул. Пасічній, 166. Дізнатися більше інформації про новий ЖК HYGGE lux ви можете у відділах продажу компанії Lev Development.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У ЖК SILENT PARK оголосили продаж 6 будинку У ЖК SILENT PARK оголосили продаж 6 будинку
ЖК Silent park на вул. Пилипа Орлика це комплекс бізнес-класу, де немає зайвого нагромадження споруд натомість більше вільного простору та свіжого повітря
Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development
Інноваційний житловий простір від LEV Development для work&life balance в мальовничій локації біля лісу
Loading...
Load next