В Україні створять єдиний державний реєстр будівель і споруд

В Україні створять єдиний державний реєстр будівель і споруд

Кабінет Міністрів ухвалив постанову про реалізацію експериментального проєкту щодо створення трьох базових реєстрів у складі Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.

Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

Уряд України ухвалив постанову про створення трьох базових реєстрів: адміністративно-територіальних одиниць (ЄДРАТО), адрес (ЄДРА), будівель та споруд (РБС), - ідеться в повідомленні.

За інформацією Мінцифри, поява Єдиного державного реєстру адрес допоможе систематизувати адресну інформацію та створити єдине точне джерело адресних даних, де кожен населений пункт, вулиця чи будинок матиме унікальний ідентифікатор.

Упровадження реєстрів стане дієвим інструментом для боротьби з корупцією, а також для розв’язання проблем з реєстрацією власності, уникнення помилок у нарахуванні субсидій, спрощення надання соціальних послуг.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби відбулося 76 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео) Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео)
Вперше в Україні девелоперська компанія співпрацює з арт-агенцією задля створення мистецької родзинки у житловому кварталі
LEV Development & Design Tour: інтерв’ю з Василем Варгою про готельну та житлову нерухомість (відео) LEV Development & Design Tour: інтерв’ю з Василем Варгою про готельну та житлову нерухомість (відео)
Про проєкти, плани та принципи проєктів LEV Development.
Нова програма лояльності Live&Ride від LEV Development (відео) Нова програма лояльності Live&Ride від LEV Development (відео)
Програма лояльності LEV Live&Ride поширюється на 5 житлових комплексів: SILENT PARK, PERFECT LIFE, FEEL HOUSE, HYGGE та OBRIY 3.
Loading...
Load next